Dyrt med livsmedel!

 

 

 

 

 

Sett till kostnad per månad så är äta det dyraste vi kan göra. Nu när vi har så låga räntor i Sverige så äter vi för mer per månad än vad det kostar att bo vårt hus, skrämmande tanke.

Tidigare tyckte jag att det vara bara snåljåpar som satt och kollade vart man kunde fynda bland matvarorna, nu inser jag att det finns mycket pengar att spara på att vara lite medveten om vad matvarorna kostar. Det finns ju roligare saker att göra med pengarna! Spara dom till exempel 🙂

Bilden har jag valt av den anledningen att ost är ett typiskt exempel på en vara som går att spara mycket pengar på. Normalt sett kostar osten ca 70 Kr/kg men då och då kommer ett erbjudande. Då brukar vi slå till på några ostar. Kaffe är ett annat bra exempel.

Har du något bra tips så dela gärna med dig. Gå in på rubriken och kommentera.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *